Tule kurssille

Ilmoittelen näillä sivuilla ajankohtaisista kursseista, joita järjestän täällä Kettulassa vuonna 2023.

Jos olet ajatellut “tilauskurssia” omalle porukalle, sekin järjestyy. Osallistujamäärä 5-10 henkeä, osallistumismaksu noin kolmen tunnin pituiselle kurssille on 30-35 euroa/hlö, sisältäen opetuksen lisäksi materiaalin ja kahvistelut.

Keväiset kurssit pidetään pihalla, joten toivotaan yläkerrasta suotuisia kelejä, juukosta juu…

Jos olet kiinnostunut kursseista, sinulla on kysyttävää tai haluat ilmoittautua mukaan soitathan minulle numeroon 040 861 5191.

Pidän toukokuussa myös TAITO yhdistyksen pajukursseja. Tänä vuonna teemme kranssipohjaisen tarjoilukorin. Kurssit pidetäään Salon, Turun ja Raision Taito keskuksen tiloissa. Tarkemmat tiedot löydä osoitteessa www.taitovarsinaissuomi.fi.

RUUKKUPAJUKURSSI, Pajupuu ruukkuun tai pihamaalle

ajankohta ilmoitetaan myöhemmin (säävaraus keväänkulun mukaan)

Kurssilla punotaan elävä pajupuu ruukkuun ns. belgialaisella tekniikalla. Paju kasvaa ruukussa kesän ja sitä hoidetaan nyppimällä kasvavat versot rungosta ja muotoilemalla latvustoa. Pajun voi syksyllä siirtää maahan, jossa se talvehtii ja kasvaa vuosia hienona ristikkopuuna.

Tarvitset vähintään 30 cm korkean ja vähintään 30 cm syvän ruukun, mielellään mahdollisimman suoramallisen ja oksasakset. Kurssin hintaan, 35 euroa kuuluu materiaali (pajut, multa), opetus ja kahvistelut. Kurssilaisia 5-10 henkeä. Näyttävä ja helppo työ joka saadaan mahtumaan jokaisen autoon kotiin viemisinä.

PIONITUKIKURSSI, Kruunu puutarhan kuningattarelle

Kurssiajankohdat ilmoitetaan myöhemmin

Kurssilla punotaan kaunis kruunumainen tuki pionille auttamaan raskaiden kukkien kannattelussa. Kurssin hintaan 30 euroa sisältyy materiaali, opetus ja kahvistelut. Tuot vain mukanasi omat oksasakset. Kurssilaisia 5-10 henkeä.