Tarvitsetko pajua

Jos tarvitset pajua punontatöihin tai eläviä pistokkaita pajun kasvatukseen voit löytää täältä etsimäsi. Tällä sivulla kerron mitä pajua on milloinkin saatavilla. Näet myös hinnat ja kuljetusmaksut.

PAJUPISTOKKAAT

Elävien pajupistokkaiden aika on huhtikuusta toukokuuhun. Viime vuoden sato on tältä keväältä korjattu ja silmuista kasvaa jälleen uutta piiskaa koko kesän ajan. Jos haluat istuttaa pistokkaita vielä tänä vuonna se on mahdollista myöhään syksyllä, kun paju on pudottanut lehtensä. Suotuisissa oloissa, jos on pitkä, lämmin, sateinen syksy pistokkaat ennättävät vielä juurtua ja ovat keväällä valmiina kasvun lähtöön.

Pienet pajupistokkaat ovat noin 20 cm pituisia ja toimitan ne 25 kappaleen nipuissa. Kussakin nipussa on vain yhtä pajulajia. Pieniä pistokkaita saa Koripajusta, Punapajusta, Siperianpajusta ja Vakkapajusta.

Pienen pistokkaan hinta on 30 senttiä/kpl, 7,50 euroa/nippu.

Suuret pajupistokkaat ovat 1-4 metriä pitkiä. Ne myydään kappaleittain ja niitä ei postiteta vaan ne tulee noutaa täältä. Voin myös tarvittaessa kotiinkuljettaa pitkiä pistokkaita noin 80 km säteellä Kettulasta. Eri mittaisia pitkiä pistokkaita saa Siperian pajusta, Punapajusta, Vakkapajusta ja Koripajusta.

Pituus 1-2 metriä 70 senttiä/kpl (Punapaju, Koripaju, Vakkapaju, Siperianpaju)
Pituus 2-3 metriä 80 senttiä/kpl (Koripaju, Siperianpaju)
Pituus yli 3 metriä 1 euroa /kpl (Siperianpaju)

KUIVATTU KUORIPAJU

Kuivattua pajua löytyy 60 cm mittaisesta aina kolmen metrin salkoihin.
Kuivattu paju pitää liottaa punontatöihin ennen käyttöä. Liotusaika on keskimäärin viikko, paksuudesta riippuen. Kuivattuna saa tällä hetkellä Punapajua ja Vakkapajua.

Kuivattu paju on 7 euroa/kilo

Pajujen toimitukset Matkahuollon kautta bussiennakkona, kolmen arkipäivän sisällä.

Hinnat:
Bussiennakko 8 euroa tulee jokaiseen lähetykseen + toimitusmaksu painon mukaan
0-2 kg 10,90 euroa
2-5 kg 12,90 euroa
5-10 kg 14,90 euroa