Tarvitsetko pajua

Jos tarvitset pajua punontatöihin tai eläviä pistokkaita pajun kasvatukseen voit löytää täältä etsimäsi. Tällä sivulla kerron mitä pajua on milloinkin saatavilla. Näet myös hinnat ja kuljetusmaksut.

PAJUPISTOKKAAT

Elävien pajupistokkaiden aika on käsillä parhaillaan huhtikuusta toukokuuhun. Sadonkorjuu on käynnissä ja alan toimittaa pistokkaita tilausjärjestyksessä niitä haluaville.

Pienet pajupistokkaat ovat noin 20 cm pituisia ja toimitan ne 25 kappaleen nipuissa. Kussakin nipussa on vain yhtä pajulajia. Tällä hetkellä pieniä pistokkaita saa Koripajusta, Punapajusta, Siperianpajusta ja Vakkapajusta.

Pienen pistokkaan hinta on 30 senttiä/kpl, 7,50 euroa/nippu.

Suuret pajupistokkaat ovat 1-4 metriä pitkiä. Ne myydään kappaleittain ja niitä ei postiteta vaan ne tulee noutaa täältä. Voin myös tarvittaessa kotiinkuljettaa pitkiä pistokkaita noin 80 km säteellä Kettulasta. Eri mittaisia pitkiä pistokkaita saa tällä hetkellä Siperian pajusta, Punapajusta, Vakkapajusta ja Koripajusta. Myytävät määrät ovat melko pieniä, koska varaan eläviä pistokkaita aika paljon kursseja varten.

Pituus 1-2 metriä 70 senttiä/kpl (Punapaju, Koripaju, Vakkapaju, Siperianpaju)
Pituus 2-3 metriä 80 senttiä/kpl (Koripaju, Siperianpaju)
Pituus yli 3 metriä 1 euroa /kpl (Siperianpaju)

KUIVATTU KUORIPAJU

Kuivattua pajua löytyy 60 cm mittaisesta aina kolmen metrin salkoihin.
Kuivattu paju pitää liottaa punontatöihin ennen käyttöä. Liotusaika on keskimäärin viikko, paksuudesta riippuen. Kuivattuna saa tällä hetkellä Punapajua ja Vakkapajua.

Kuivattu paju on 7 euroa/kilo

Pajujen toimitukset Matkahuollon kautta bussiennakkona, kolmen arkipäivän sisällä.

Hinnat:
Bussiennakko 8 euroa tulee jokaiseen lähetykseen + toimitusmaksu painon mukaan
0-2 kg 10,90 euroa
2-5 kg 12,90 euroa
5-10 kg 14,90 euroa