Tätä päivää

Työniloa

Nyt voi laulaa oikeasti, “Lunta tulvillaan on raikas talvisää…”

Vaikka tuo on joululaulu, eikö se voisi olla talvilaulu? Kulkuset helkkää ja ajellaan retkelle talviseen metsään hevosen vetämässä reessä. On vällyt ja taljat ja iloinen tunnelma!

Ulkona on nyt niin kaunista, valoisaa ja valkoista, päivät pitenee ja valo lisääntyy. Tuota pikaa ollaan keväässä taas! Tuota pikaa juurikin, sillä huomaan, että en edelleenkään meinaa pysyä matkassa näissä kaikissa nopeatempoisissa jutuissa, facebokissa, nettisivujen päivityksissä ym. Yritän parhaan kykyni mukaan pysytellä tempossa töiden kanssa, mutta siinäkin muutama lisätunti loppurutistuksessa olisi usein tarpeen.

Ihanaa, pajukirja on nyt taittajan pöydällä ja siltä osin lähes vuoden ajatuksissa ja työn alla ollut projekti on saatu uuteen vaiheeseen. Nyt jännitetään kuinka kirjamme otetaan vastaan maaliskuussa, kun se tulee painosta ja myyntiin kirjakauppoihin. Meillä on Ulla Vestolan ja Martti Lepän kanssa ollut tosi hyvä tiimi ja kirjan teko on sujunut mainiossa yhteishengessä. Halaus heille!

Päivien kulku ja rytmi on kovasti muuttunut sen jälkeen, kun mieheni Heikki aloitti musiikkiterapeutin työnsä toiminimellä. Nyt meitä on tässä kaksi yrittäjää aamuja aloittamassa ja päivien aikatauluihin sovittautumassa. Kun joku ovi sulkeutuu toinen avautuu, se pitää todella paikkansa. Ja elämä soljuu eteenpäin…

Toivon elämään hyvää vuotta meille kaikille, pysytään terveinä!

Tervehdyksin
Anne

Oletko jo käynyt kurkkaamassa linkistä, mitä Ketun verstaalla on myynnissä?